dimecres, 2 de juny del 2010

EDUCACIÓ VIÀRIA PREVENCIÓ I CIVISME



















EDUCACIÓ VIÀRIA PREVENCIÓ I CIVISME. Dins la programació de salut del curs de segon d’eso, està incloses una sèrie d’activitats d’educació viària destinades als alumnes de 2n ESO. Ho hem treballat la segona quinzena de noviembre. És una activitat-taller que porta per títol EL CICLOMOTOR. En primer lloc cal fer una treballs previs a l’aula: per grups vam treballar les diferències entre ciclomotor i motocicleta, les parts del vehicle, vam fer un treball a l’ordinador sobre els diferents tipus de senyals, vam veure un vídeo on una conductora feia un seguit d’mprudències intuint el mal final, i per últim vam recollir tot el que havíem fet en un mural que vam presentar a la comisaria de policía per acabar l’activitat. En Manel i la Pepi que ens va acompanyar amb l’activitat final ens va fer prendre consciencia de lo important que és tenir en compte els riscs que tenim al voltant, els que podem ocasionar nosaltres i un munt de conceptes sobre els tres principis del trànsit.
HONDA INSTITUT DE SEGURETAT 4T ESO
Dins del programa d’educació viària, s’ofereix als centres educatius de visitar el HIS, l’Honda Institut de Seguretat. El alumnes de 4t vam visitar-lo a Santa Perpètua de Mogoda; un equip de monitors ens va dividir en dos grups que alternament vam fer vàries activitats: una clase teórica sobre el programa de seguretat Honda, després vam anar al circuit a pujar a les motos i per últim va manar als simuladors.
El HIS és un centre de formació de motoristes que ofereix un complet programa de cursos de conducció per tota mena d’usuaris, basat en tècniques de conducció defensiva i en tecnologies avançades, com els exclusius Simuladors de Conducció d’Honda. Amb una superficie de més de 25.000 m2, el HIS és tot un referent internacional en materia de formació.
La gestió del HIS és a càrrec de monitors experimentats de l’Honda Escola de Conducció, una entitat pionera en la formació de motoristes creada l’any 1992.
Si voleu visitar la web www.seguridad-honda.com, hi trobareu el programa de cursos des de nens de 6 a 11 anys fins a formació per professionals.